Textos Introbables 5.08. LA NOVA CUINA CIENTÍFICA A “INVESTIGACIÓN Y CIENCIA” (2011)
Aquest és un article en castellà, que ha estat força apreciat, fet a mitges amb en Pere Castells. Ell ha aportat quasi totes les fotos. Com dic a l’entrada de l’article, i repeteixo aquí -no tinc àvia- estic molt orgullós del diagrama de coccions que hi surt al començament.
Segueixo amb interès les publicacions diàries d’escrits antics o no publicats. Aquest article de “Investigación y ciencia” el recordava perquè em va agradar especialment, i agraeixo que l’hagis enviat. Gràcies!
Missatge de CLAUDI MANS del dia dc., 2 de febr. 2022 a les 8:34:
> cmans posted: ” Aquest és un article en castellà, que ha estat força > apreciat, fet a mitges amb en Pere Castells. Ell ha aportat quasi totes les > fotos. Com dic a l’entrada de l’article, i repeteixo aquí -no tinc àvia- > estic molt orgullós del diagrama de coccions que hi ” >
Gràcies, Jaume. Procuro no posar coses encara accessibles, però sempre hi ha alguna excepció, i aquest article n’ha estat una. Per a la teva informació, en queden 38 per penjar, crec…
Segueixo amb interès les publicacions diàries d’escrits antics o no publicats. Aquest article de “Investigación y ciencia” el recordava perquè em va agradar especialment, i agraeixo que l’hagis enviat. Gràcies!
Missatge de CLAUDI MANS del dia dc., 2 de febr. 2022 a les 8:34:
> cmans posted: ” Aquest és un article en castellà, que ha estat força > apreciat, fet a mitges amb en Pere Castells. Ell ha aportat quasi totes les > fotos. Com dic a l’entrada de l’article, i repeteixo aquí -no tinc àvia- > estic molt orgullós del diagrama de coccions que hi ” >
Gràcies, Jaume. Procuro no posar coses encara accessibles, però sempre hi ha alguna excepció, i aquest article n’ha estat una. Per a la teva informació, en queden 38 per penjar, crec…