Agenda pública

Actualitzada 16-9-22

2022

10-10-22, 11 h. Ràdio Ciutat de Badalona 94,4fm. Col·laboració 2 al programa Badalona Matí amb una secció de divulgació científica. Cada segon dilluns de mes. Hi ha podcast [+]

10-10-22, Granollers, biblioteca can Pedrals. Dinamització del club de lectura sobre “La cuina del futur”. 19 h. Requereix inscripció prèvia. Primera sessió sobre el llibre “Sferificaciones y macarrones”, de Claudi Mans

14-11-22, 11 h. Ràdio Ciutat de Badalona 94,4fm. Col·laboració 3 al programa Badalona Matí amb una secció de divulgació científica. Cada segon dilluns de mes. Hi ha podcast [+]

14-11-22. Granollers, biblioteca can Pedrals. Dinamització del club de lectura sobre “La cuina del futur”. 19 h. Requereix inscripció prèvia. Segona sessió sobre el llibre “La cocina y la ciencia”, de Harold McGee

18-11-22  Barcelona, Restaurant la Ginesta (Montbau). Sopar Nanotapes 4. Amb Jordi Díaz. Per invitació.

12-12-22, 11 h. Ràdio Ciutat de Badalona 94,4fm. Col·laboració 4 al programa Badalona Matí amb una secció de divulgació científica. Cada segon dilluns de mes. Hi ha podcast [+]

12-12-22. Granollers, biblioteca can Pedrals. Dinamització del club de lectura sobre “La cuina del futur”. 19 h. Requereix inscripció prèvia. Tercera i darrera sessió sobre el llibre “Cuina !. O barbàrie”, de Maria Nicolau

Per concertar una conferència o qualsevol altra activitat, pots escriure’m un mail: claudimans@gmail.com

10 Responses to Agenda pública

  1. […] amb Claudi Mans, catedràtic emèrit d’Enginyeria Química de la UB i divulgador. CosmoCaixa, […]

  2. merce ha dit:

    Acabo de saber que vostè ha realitzat una conferència a la ciutat de Mataró anomenada “Menjarem química? o ja la mengem? el dia 31 de maig d’enguany.

    Hagués assistit amb molt de gust en aquesta conferència, però no m’he assabentat fins el dia d’avui.

    Pel que m’agradaria saber si aquesta conferència la farà en un altre lloc per poder assistir.

    Moltes gràcies,

    Mercè

    • cmans ha dit:

      Hola,
      el “Menjarem química? O ja la mengem?” va ser un curs de quatre sessions. Solc fer conferències sobre els temes de cuina i química, i temes relacionats, amb certa freqüència. Al mateixa apartat del blog Agenda hi van sortint explicitats. La propera ocasió, a Girona (9/6/11, 19 h). L’Agenda és sempre al dia de les futures activitats.
      Gràcies per l’interés.
      CM

  3. […] Claudi Mans, catedràtic emèrit d’Enginyeria Química a la Universitat de Barcelona. Can Fabra, […]

  4. […] etiquetes dels aliments”, a càrrec de Claudi Mans, catedràtic d’enginyeria química. Torre Balldovina, Santa Coloma de […]

  5. […] càrrec de Claudi Mans, catedràtic emèrit d’Enginyeria Química a la Universitat de Barcelona. CIC Via Augusta, […]

  6. […] Xerrada “La ciència ajuda la cuina?”, a càrrec de Claudi Mans i Pere Castells. Biblioteca Singuerlin, Santa Coloma de […]

  7. […] Química de la Universitat de Barcelona, dins del cicle “Converses de ciència”. CosmoCaixa, […]

  8. […] de Claudi Mans, catedràtic emèrit d’Enginyeria Química a la Universitat de Barcelona. CosmoCaixa, […]

  9. […] Mans, catedràtic emèrit d’Enginyeria Química a la Universitat de Barcelona i divulgador. Associació Cultural Magín, […]

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: