Tots els documents (textos, clips d’audio o de vídeo, presentacions en powerpoint, pdf’s) es poden trobar a la web, als diferents apartats temàtics.
Tots els documents (textos, clips d’audio o de vídeo, presentacions en powerpoint, pdf’s) es poden trobar a la web, als diferents apartats temàtics.
Correu : claudimans@gmail.com
Hola Claudi, fa un temps vares publicar en el teu blog un escrit sobre el centre geodesic de Catalunya ( prop de Pinos?) i ara que el torno a buscar ja que vull anar a visitar-lo, no hi ha forma de trbar-lo. Em podries indicar en quin apartat el tens guardat?
Moltes graàcies¡ i FELICITATS PER LA TEVA BONNA FEINA EN LA DIVULGACIO DE LA CIENCIA.
Imma Ros
Hola, Imma,
efectivament el centre geomètric (baricentre) de Catalunya és el Santuari de Pinós (41° 50′ 17″ N, 1° 32′ 24″ E), però no recordo haver-ne parlat mai. Sí que vaig parlar del centre geogràfic de Barcelona, situat a Va Augusta amb Rambla del Prat.
Que et vagi bé l’excursió.
Hola,estic fent un treball de recerca sobre la química en la cuina,i m’agradaria augmentar la part de perque afegim més pectina a la mermelada si la fuita ja en té,
gràcies,
Hola,
la persona que sap més coses de melmelades i pectines és la Georgina Regàs, del Museu de la Melmelada. No tinc el seu mail, però ha de ser fàcil trobar-lo. Pregunta-li, però concretant una mica més la pregunta.
Claudi Mans
Hola te escribo en castellano.
Me gustaría que me recomendaras libros acerca de la producción de legumbres en tarro. aditivos, análisis y procesos microbiológicos.
Muchísimas gracias desde León Elena T.
Mi experto de referencia me envía esto. No son libros.
Feu clic per accedir a Legumbres.pdf
Feu clic per accedir a i5528s.pdf
Y un artículo:
https://theconversation.com/lentejas-si-quieres-las-comes-y-si-no-tambien-154545
Me dice que hay un libro denominado Química de los alimentos, de Belitz, en el que probablemente haya algún capítulo sobre legumbres, pero no puede consultarlo actualmente.
Espero que algo de eso le sea de utilidad.
Hola,
lamento no poder responder a una pregunta tan específica. Pasaré su consulta a una profesora de Ciencia y Tecnología de Alimentos, que quizá pueda ayudarnos.
Cordialmente,
C;M