SIDNEY HARRIS

What's So Funny about Science? 1ª edició 1970,  reimpresió de 1977.

What’s So Funny about Science? 1ª edició 1970, reimpresió de 1977.

Sidney Harris és un dibuixant d’acudits nordamericà, que va néixer a Brooklyn cap els anys 40 del segle XX, i segueix treballant i publicant. Es va especialitzar en acudits sobre ciència i científics, des de 1955, especialment a la revista American Scientist, però també a Punch, Playboy, o Science, entre dotzenes d’altres revistes i diaris de tota mena . No s’ha limitat a fer acudits sobre ciència, sinó també sobre educació, indústria, metges o advocats. Ha fet diversos llibres que recopilen els seus acudits, que s’han anat reeditant. Al llarg dels anys ha anat incorporant a la temàtica dels acudits els recents desenvolupaments científics, com la clonació o els ordinadors.

A aquest enllaç a la seva web hi ha una llarga llista d’acudits de Harris, de tota mena de temes, i que no podem reproduïr sense permís escrit.. Tampoc podria reproduir els acudits que hi ha aquí a sota, però són per animar el lector a comprar-se els llibres, i si em porten a judici faré constar que aquest era l’objectiu: vendre els seus llibres.

Molts dels acudits es refereixen al paper del científic davant dels seus descobriments, molts són jocs de paraules, altres són converses entre ratolins de laboratori parlant dels seus investigadors, i alguns són senzillament genials, com la portada del primer llibre amb Einstein desenvolupant la famosa fórmula. Els Reis 2013 m’han portat alguns dels llibres que em faltaven, i aquí van alguns dels seus acudits.

També això deu ser divulgació científica…

Harris funny acudit

Harris guys read

Harris Cloning acudit

Harris Cloning portada

Harris guys read. acudit

One Response to SIDNEY HARRIS

  1. Julio Basulto ha dit:

    Boníssims, Claudi, i gràcies per compartir-los (i ja posats, gràcies pel blog sencer). Ah, i compta amb mi com a testimoni al judici: vindré amb el justificant de compra dels llibres amb data posterior (però propera) a aquesta entrada. 🙂 Salutacions.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: