TAULA DE LA TAULA

A l’Any de la Química s’han vist taules periòdiques dels elements de tota mena. Però el que no havia vist era una taula periòdica feta sobre una taula., sobre una autèntica taula. L’han construit especialment a l’IES Jaume Almera, de Vilassar de Dalt (o simplement Vilassar, com reivindiquen els habitants de Vilassar (de Dalt)). El disseny és dels professors de l’institut, i la construcció, d’un fuster local que hi ha posat tots cinc sentits. La taula és de gran qualitat, i està totalment al dia, amb el copernici (112) inclòs. Alguns símbols no es llegeixen prou pel color de la lletra, no prou diferent del fons, però això només passa a la foto. A la realitat es veuen perfectament.

Taula de la taula, a l'IES Jaume Almera, de Vilassar (de Dalt)

El que no sé és si a algú se li ha acudit la idea d’usar la taula com a tauler, i ha dissenyat algun joc de taula sobre la Taula Periòdica. Imagimen el Joc de l’OCa, en que si caus a l’arsènic tornes al començament, si vas a parar a l’or pots tirar tres vegades més, …

Però, segur que ja deu estar inventat. Com deia un company de carrera, tot el que puguis pensar ja ho ha pensat algú. Fins i tot aquesta darrera frase. I aquesta.

PS No deixis de llegir el primer comentari a aquest post, per constatar que efectivament ja està tot inventat…

One Response to TAULA DE LA TAULA

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: