PER LABERINTS

Amb aquest nom s’ha presentat una exposició al CCCB de Barcelona, i que durarà fins el 9 de gener de 2011. Posteriorment anirà a València. Desenvolupa el tema dels laberints des de diferents punts de vista: literari, artístic, científic, mitològic o psicològic. Els comissaris són Ramon Espelt -autor d’un llibre sobre laberints a partir del que s’ha muntat l’exposició- i Òscar Tusquets, arquitecte.
Hi ha molt de material, principalment fotos, naturalment; però també maquetes, material audiovisual i un laberint de miralls molt motivador quan t’hi passeges per dins.
A mi m’ha agradat força, tot i que he trobat a faltar una mica més de matemàtiques…

L’entrada costa 4,50 €; amb el carnet de biblioteques de Barcelona és gratuït. S’ha editat un catàleg molt complet, que per 15 € val la pena.

La figura correspon a un laberint molt recent, instal·lat el 2010 a Mendoza (Argentina) i dissenyat el 1986 per Randoll Coate. Està dedicat a la memòria de Jorge Luís Borges, gran coneixedor del tema. Al laberint s’hi pot llegir el seu nom del dret, del revés, i les inicials de la seva dona Maria Kodama, i altres símbols relacionats.

Finca Los Álamos, Mendoza (Argentina)

2 Responses to PER LABERINTS

  1. marta ha dit:

    I tens l’opció de tornar amb el mateix tiquet d’entrada, per aquells qui al principi voliem fer-ho resseguir tots els laberints i els del final els hem vist més per sobre…

  2. cmans ha dit:

    I es poden fer fotos, sense flash.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: