Presentació Sferificaciones y macarrones


EFE/Andreu DalmauEl cuiner Ferran Adrià i el químic Claudi Mans a la presentació del llibre ‘Sferificaciones y macarrones’.

“També hi ha química a la cuina diària familiar, en truites, croquetes, patates fregides, peres al vi o bistecs a la planxa”. Així s’expressava el químic Claudi Mans aquest dilluns durant la presentació del seu llibre Sferificaciones y macarrones que compta el pròleg del cuiner Ferran Adrià i que vol posar sobre la taula que la ciència està present tant a la cuina d’autor com a les nostres llars.
Veure tota la notícia a,…
http://www.lamalla.cat/societat/article?id=356009

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: